Ananas z Ferrero Rocher

Ananas z Ferrero Rocher />

Materiál

Materiál na výrobu ananasu z Ferrero Rocher.

Balíme lahev

Z papíru vystřihneme obdelník, kterým obalíme láhev zhruba pod hrdlo. Slepíme ho izelepou. Horní část musíte lehce zmáčknout aby přiléhala k láhvi. Opět pomůže izolepa.

Zelený papír připevněný na láhev šampaňského.


Pustíme se do samotného přilepování bonbónů. Každý bonbón je umístěný v papírovém kalíšku. Aby tam držel pevně a ananas nám neopadal, přidejte kapku lepidla z pistole. Bonbóny lepíme odspodu po jednotlivých řadách. Zakryjeme tak celý spodní papír.

Lepení první řady bonbónů Ferrero Rocher. Lepení bonbónů. Ferrero Rocher na láhev šampaňského.

Lepení bonbónů. Ferrero Rocher na láhev šampaňského. Lepení bonbónů. Ferrero Rocher na láhev šampaňského.

Další přichází na řadu vrchní listy. Vezmeme si dva zelené tvrdé papíry a zastřihneme je do tvaru listů. Jeden zastřihněte na délku a druhý na šířku.

Nejprve přilepte delší listy a na ně pak kratší aby byl ananas košatější. Lepíme pomocí lepicí pásky. Přichytněte listy I k podkladovému papíru pod bonbóny aby se vám nestalo, že listy sklouznou.

Na závěr hrdlo omotáme jutovou stuhou a bokem si z ní uvážeme velkou mašli.

Příprava listů pro ananas.

Lepení listů ananasu na láhev. Mašle z jutové stuhy.

Mašli pomocí tavné pistole přilepíme na stuhu a máme hotovo.

Ananas z Ferrero Rocher

Ananas je velice efektní. Šampaňské není na první pohled vidět takže darujete I překvapení. Celý ananas můžete zabalit do celofánu.

Vyrobený ananas z Ferrero Rocher-